Conferința „Zilele Clujene ale Asistenților Medicali″ Editia a IV-a, 2024

Dorim ca această manifestare științifică să aducă în prim plan valorile, să mobilizeze energiile asistenților medicali atât de ferm demonstrate cu mult timp în urmă de Florence Nightingale.

Credem că acest tip de manifestare poate realiza progrese care să ducă la salvarea de vieți omenești prin îmbunătățirea semnificativă a calității îngrijirilor de sănătate.

Este momentul ca acești profesioniști, indiferent de titlul profesional, asistenți medicali, moașe sau tehnicieni, să-și adjudece opțiunile, chemarea și dedicarea în  îngrijirea pacienților, în acest fel contribuind la dezvoltarea profesiei.

Viața de asistent medical, moașă, tehnician își demonstrează pulsul ridicat în mediul prespitalicesc sau spitalicesc într-o febrilă activitate științifică de cercetare.

Asistăm la o descătușare a acestor profesioniști în a aborda mai tranșant științific îngrijirile bazate pe dovezi.

Tot mai mulți tineri asistenți, absolvenți de școli postliceale sau facultăți simt acut nevoia de a se perfecționa.

Zilele Clujene ale asistenților medicali deschid cadrul de exprimare pentru toți cei care doresc să se perfecționeze, să afle noutăți de la experți, colegi cu mare experiență în domeniu.

Dorim ca acest eveniment să deschidă discuții bazate pe principii și argumente, ca un indiciu al sănătății și vitalității profesionale.

Fie ca acest eveniment să aducă idei noi, cu perspectivă ca rezultat al multor cercetări în domeniul îngrijirii bolnavului.

Președinte OAMGMAMR Filiala Cluj
Emil Buiga


Conferința „Zilele Clujene ale Asistenților Medicali″ Editia a IV-a, 2024
02-04.10.2024

Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca