15 noiembrie, 2023

Competențe în Tehnici EEG

Evenimente

Ținand cont de nevoile de formare a asistenților medicali și urmare a multor solicitări, reactivăm cursul cu titlul ,,Competențe în tehnici EEG”, dedicat preponderent asistenților medicali din domeniul neuroștiinelor dar și medicilor.

Consideram important gradul înalt de competență a asistentilor medicali implicati în lupta împotriva epilepsiei. Un EEG de buna calitate ajută vital medicul și pacientul în parcursul pe care îl face, uneori dificil. Diagnosticul corect și complet al formei de epilepsie, încadrarea într-un anumit sindrom, alegerea momentului initierii unui tratament, alegerea dozelor – sunt toate dependente de aspectul EEG. 

Cursul va fi coordonarea de dr. Florea Bogdan și susținut de o echipa de specialiști de înaltă ținută academică, profesori universitari din țară și strainătate.

Cursul  este creditat de OAMGMAMR cu 18 credite EMC și are o durata totala de 80 de ore impartite în 10 zile si este structurat pe două module a cate 5 zile fiecare.

Perioada de desfasurare a cursului este 18-22 decembrie 2023 în intervalul orar 8:30-17:30, la sediul OAMGMAMR Filiala Cluj, strada Ilie Macelaru nr. 32 din Cluj-Napoca.

Înscrierile se fac pană în data de 10 decembrie 2023 scanând codul QR din afisul cursului, sau accesând linkul: https://forms.gle/o4TUNoi76msqQthJ6

Alte știri

Toate stirile si evenimentele