25 iunie, 2024

Conferința internațională „Manifest pentru moașe și drepturile femeilor” Cluj-Napoca, 12 – 13 iulie 2024

Evenimente

Conferința „Manifest pentru moașe si drepturile femeilor” este dedicată atât îmbunătățirii cunoștințelor profesionale ale moașelor și asistenților medicali, cât și promovării drepturilor femeilor de a avea acces universal la serviciile din sănătatea reproducerii si este creditată cu 10 credite EMC.

În prima zi vor fi workshop-uri interactive și educative menite să îmbogățească abilitățile și cunoștințele în domeniul obstetrical. Atelierele sunt deschise tuturor cadrelor medicale interesate să își îmbunătățească practica și să fie la curent cu cele mai noi cercetări și descoperiri științifice în domeniu.
În cea de-a doua zi, programul cuprinde prezentări de la speakeri internaționali și un panel de discuții unde experți din domeniul medical și activiști pentru drepturile femeilor vor dezbate și răspunde la întrebări importante legate de drepturile femeilor de a avea acces la o moașă și la îngrijiri de calitate.

Pentru înscriere, precum și programul detaliat, accesați linkul: https://moasele.ro/eveniment/conferinta-internationala-manifest-pentru-moase-si-drepturile-femeilor/ sau folosiți codul QR din imaginea de prezentare.

Alte știri

Toate stirile si evenimentele