12 iunie, 2024

Curs „Becoming Yourself – cum poti TU sa ai cea mai buna lucrare publicata” 

Evenimente

În perioada 09-11.07.2024, se va desfasura cursul „Becoming Yourself – cum poti TU sa ai cea mai buna lucrare publicata”, la sediul OAMGMAMR Filiala Cluj de la ora 14:00.

Cursul gratuit susținut de Claudiu Peștean, tehnician de imagistică medicală, se adresează tuturor entuziaștilor care doresc să își îmbunătățească abilitățile publicistice de specialitate, dar și celor care doresc o prezență activă la manifestările științifice din domeniu.

Este un curs structurat pe 3 zile, creditat de OAMGMAMR, care are diverse secțiuni teoretice dar și practice în care cursanții vor afla secretele unei bune organizări atunci când doresc să elaboreze, să publice sau să prezinte o lucrare științifică, indiferent de forma acesteia.

Cursul este unul interactiv, care va provoca participanții să se implice efectiv în derularea lui, ei fiind deopotrivă, auditoriu, dar și actorii principali. Vor trebui să își aducă propriile dispozitive electronice laptop, smartphone, astfel încăt să beneficieze de o experiență cât mai complexă.

Vom jongla cu baze de date electronice, cu modalități de prezentare, cu softuri de gestiune a referințelor academice, cu aplicații interactive.

Inscrierile se fac la OAMGMAMR Filiala Cluj in limita a 20 locuri, Email: cj-secretariat@oamr.ro, Tel. 0264-5432101.

Alte știri

Toate stirile si evenimentele