04 mai, 2023

World Doctors Orchestra revine în România pentru două concerte caritabile la Cluj-Napoca și București

Evenimente

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că suntem alături de organizatorii concertelor caritabile World Doctors Orchestra, care vor avea loc în 25 mai în Cluj-Napoca și în 27 mai la București.

Surpriza de anul acesta este faptul că spectatorii se vor putea bucura de participarea extraordinară a violonistului Alexandru Tomescu, care va încânta publicul cu acordurile viorii Stradivarius Elder-Voicu.

Toate fondurile obținute în urma vânzării biletelor vor fi direcționate către Telemedicină în epilepsie, care urmărește înființarea de Centre de Epilepsie și Monitorizare EEG, prin achiziționarea și instalarea unor aparate pentru electroencefalograme în orașe care duc lipsă de asemenea aparatură.

Dacă doriți să participanți la cel puțin una dintre întâlnirile de nivel înalt, vă informăm că biletele au fost puse spre vânzare pe platformele Entertix și MyTicket.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Prezentare_WDO în România

Comunicat de presa_World Doctors Orchestra_Telemedicina in epilepsie_BT 24 apr 2023

Alte știri

10 mai, 2024

LA MULȚI ANI!

Ziua Internațională a Asistenților Medicali și Ziua Internațională a Moașelor reprezintă un motiv de a celebra contribuția importantă a acestor profesii la salvarea de […]

12 aprilie, 2024

Competențe în Tehnici EEG- Modulul II

Anunțăm cu bucurie desfășurarea cursului ,,Competențe în tehnici EEG”- Modulul II, ce va avea loc în perioada 13-17.05.2024 în intervalul orar 8:30-17:30, la sediul […]

Toate stirile si evenimentele