04 august, 2023

ANUNȚ IMPORTANT, referitor la polițele de asigurare emise de EUROINS

Stiri

Având în vedere că firma de asigurări EUROINS  a intrat în faliment, vă informăm că polițele de asigurare de răspundere civilă emise de aceasta sunt valabile numai până în data de 8 septembrie 2023.

Asistenții medicali care au încheiat polițele de asigurare de răspundere civilă cu societatea EUROINS vor încheia o nouă poliță de asigurare cu  valabilitate din data de 08.09.2023 până în data de 31.12.2023, cu o societate de asigurări eligibilă.

La solicitarea unor membrii se acceptă și polița de asigurare de răspundere civil cu termen de valabilitate 08.09.2023-31.12.2024,  datele de identitate ale acesteia urmând a fi folosite și la eliberarea avizului de liberă practică valabil pentru anul 2024.

Cei care se află în situația mai sus menționată vor trimite prin email, la adresa cj-secretariat@oamr.ro sau vor prezenta la sediul  OAMGMAMR Filiala Cluj următoarele documente:

  1. Cerere pentru modificarea/completarea avizului anual pentru autorizarea exercitării profesiei- Descărcați aici;
  2. Avizul pentru exercitarea profesiei emis pentru anul 2023 în original (cei care trimit solicitarea prin email vor prezenta avizul în original la ridicarea noului aviz);
  3. Noua poliță de asigurare de răspundere civilăcopie.

Atenție!

În cazul în care valabilitatea poliței de asigurare va începe ulterior datei de 08.09.2023, avizul pentru anul curent nu va avea continuitate cu cel eliberat anterior. În acest caz vom emite un nou aviz de la data valabilității noii polițe.

Președinte

Emil Buiga

Alte știri

10 mai, 2024

LA MULȚI ANI!

Ziua Internațională a Asistenților Medicali și Ziua Internațională a Moașelor reprezintă un motiv de a celebra contribuția importantă a acestor profesii la salvarea de […]

Toate stirile si evenimentele