27 octombrie, 2023

PARAFA PROFESIONALĂ PENTRU ASISTENȚII MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘE ȘI ASISTENȚI MEDICALI

Stiri

Urmare a Hotărârii nr. 26/12.10.2023 a Consiliului Național al OAMGMAMR:

Asistentul medical generalist, moaşa şi asistentul medical au obligaţia să semneze şi să aplice parafa pe toate documentele care atestă activităţile profesionale executate, pentru asumarea răspunderii individuale și probarea responsabilității profesionale.

Începând cu 27.10.2023, OAMGMAMR Filiala Cluj va prelua cererile asistenților medicali generaliști, moașelor sau asistentilor medicali pentru eliberarea adeverințelor în vederea obținerii parafei profesionale.

Cererea pentru eliberarea adeverinței în vederea obținerii parafei profesionale se poate înainta împreună cu cererea pentru eliberarea avizului anual pentru anul 2024.

Cererile se pot depune la sediul OAMGMAMR Filiala Cluj, Str. Ilie Măcelaru, nr. 32:

-personal sau pe baza de împuternicire

-online la adresa: cj-secretariat@oamr.ro

Atentie!

Unitățile sanitare pot trimite prin reprezentatii săi, cererea pentru eliberarea adeverințele pentru obținerea parafei profesionale odata cu cererea pentru eliberarea aviului anual pentru anul 2024.

Acte necesare:

– Cererea tip ( Anexa 2) – descarcă aici

– Împuternicire (după caz) –  descarcă aici

Alte știri

10 mai, 2024

LA MULȚI ANI!

Ziua Internațională a Asistenților Medicali și Ziua Internațională a Moașelor reprezintă un motiv de a celebra contribuția importantă a acestor profesii la salvarea de […]

Toate stirile si evenimentele